Вести


ЈКП „Беочин“ – набавка новог КИПЕР камиона


Набавка новог КИПЕР камиона

Након набављене опреме за организовано сакупљање и одношење смећа, односно око 2.000 нових канти, као и набавке новог камиона аутосмећара за квалитетније услуге изношења смећа, ЈКП „Беочин“ је сопственим средствима обезбедило и нови кипер камион за потребе зимске службе.

Набавка новог КИПЕР камиона Набавка новог КИПЕР камиона

Камион од 20 тона носивости је у потпуности опремљен за потребе зимске службе овог предузећа укључујући крупни отпад, шут, краће речено све што је неопходно у оквиру комуналних делатности, стигао је 27. јануара 2011. године.

Његов рад је демонстриран испред општине Беочин уз присуство председника општине мр Богдана Цвејића, покрајинског посланика Саве Свирчевића, заменика председника општине Драгана Томовића, директора ЈКП „Беочин“ Василија Цигољевића и руководиоца радне јединице зимске службе Јована Стојковића. Да се на овакав начин утиче на опремање комуналног предузећа као и да ова инвестиција подстиче већу ефикасност рада овог предузећа истакао је овом приликом председник општине Беочин мр Богдан Цвејић.

Набавка новог КИПЕР камиона Набавка новог КИПЕР камиона

Како је наше комунално предузеће подржало подстицаје и мере Владе РС који се тичу субвенционисања продаје између осталог и камиона, пристизањем и набавком новог кипер камиона, они стари од 25 година који су се до сада користили биће управо обухваћени овим програмом Владе „старо за ново“ чиме су остварили и попуст од 10%.